PODIJELI

Zagrebački Whisky Fair će 8. i 9. veljače 2019. u Plaza Event Centru u Zagrebu proslaviti svoj peti rođendan uz više od 150 vrsta whiskyja, radionice i masterclass radionice te posebnu ponudu u VIP Trezoru.

U ponudi će se naći i desetak noviteta koji se do sada nisu mogli kupiti u Hrvatskoj, kao i neke limitirane serije koje će se moći nabaviti isključivo na sajmu.

Vodeći proizvođači i uvoznici ponudit će više od 150 vrsta whiskyja, a o njemu će najbrži zainteresirani moći više naučiti i na radionicama i masterclass radionicama. Za željne nezaboravnog iskustva vrata će otvoriti najbolje čuvana tajna sajma, VIP Trezor, a u goste stiže i gin.

U ponudi će biti brojni škotski, irski, kanadski, američki i japanski whiskyji, a mogu se očekivati i neka iznenađenja. Na Whisky šanku posjetitelje će dočekati neki ekskluzivni whiskyji koje nije moguće nabaviti u Hrvatskoj, a svi whiskyji bit će u ponudi po posebnim sajamskim cijenama, a većina će se moći kupiti i na boce. Neki posebno poželjni brendovi naći će se i na Whisky aukciji otvorenih boca u subotu od 22 sata, što je za ljubitelje idealna prilika da se nadmeću za whisky koji već dugo žele imati u svojoj kolekciji.

U glavnoj dvorani moći će se pronaći i Gin corner u kojem će se vrhunski ginovi posluživati u raznim kombinacijama s tonikom.

Brojke o posjećenosti sajma najbolje potvrđuju da whisky u Hrvatskoj stječe sve veću popularnost jer se broj posjetitelja od osnutka 2015. pa do 2018. utrostručio, a organizator očekuje da petogodišnjica sajma bude najposjećenija do sada.

Ulaznice su dostupne online, a ove godine prvi puta uz Glencairn čašu za kušanje uključuju i najmanje tri gratis pića iz odabranog asortimana sajamske ponude za sve posjetitelje.

Do 31. siječnja ulaznice su dostupne po Early Bird cijenama, a svi koji ih ne nabave unaprijed moći će ih kupiti i na ulazu na sajam. Sajam će oba dana biti otvoren od 15 do 23 sata.

Više informacija o Whisky Fairu može se pronaći na www.whiskyzagreb.com i www.facebook.com/WhiskeyFairZagreb

PODIJELI