PODIJELI

Poštovani prijatelji, zadnjih mjesec dana sam sustavno napadan od jedne grupacije ljudi na stranici Zaprešić bez cenzure i nisam htio reagirati do današnjeg dana kada su stvarno pretjerali sa jednim lažnim člankom iz tjednika 7dnevno, reagirao je Danijel Saić, zaprešićki političar koji je nedavno napustio mjesto prvog čovjeka SDP-a u tom gradu i osnovao vlastitu listu u kojoj mu se priključilo još dvoje vijećnika.

Saić je naime podržao proračun HDZ-ovog gradonačelnika Turka što je lokalnoj oporbi bio znak da je promijenio dres i da podupire HDZ. Njegovo pismo prenosimo u cijelosti:

Pa eto nakon što sam mjesec dana bio “prodan”, iako za to do sada nisu potkrijepili niti jedan dokaz, niti jednu kunu da sam primio, sada su počeli izmišljati da sa premijerom Plenkovićem rušim predsjednika Gradskog vijeća Dragu Bagu. Eto sada ja sebi postavljam pitanje, ako sam mjesec dana bio “prodan” tom istom Predsjedniku Gradskog vijeća, znači da sad više nisam, ili? Čak im ni to nije bilo dovoljno, nego su počeli izmišljati laži o o tvrtci u kojoj sam zaposlen, jer im sada očito smeta što nije prošla priča o “prodanosti” i “uhljebljivanju” (jer više ne znam na koje me javne funkcije nisu stavljali u ovom gradu zbog moje navodne “prodanosti” kao i moje kolege nezavisne vijećnike Ivonu Miletić i Domagoja Jedvajića) , i još uvijek radim u realnom sektoru kao i cijeli svoj život, pa eto moraju izmišljati da tvrtka ima financijskih problema iako od kada sam ja direktor u toj tvrtci plaća djelatnicima nije kasnila ni minute, a državi, kao i našim dobavljačima, podmirujemo sve svoje obveze na vrijeme.

Koristim ovu priliku da i javno kažem da mi ne pada na pamet biti Predsjednikom Gradskog vijeća u ovom mandatu te ako se to dogodi u iduće 2.5 godine povući ću se bez pitanja iz politike, a gospodu “dušebrižnike”, sa stranice Zaprešić bez cenzure pozivam da ako se to ne dogodi da se isto tako povuku iz politike jer su bezočno lagali javnost.

Što se tiče tog “vjerodostojnog” tjednika 7dnevno, mogu očekivati još veći financijski dug na računu koji im je u blokadi zbog objavljivanja lažnih vijesti, jer ću zatražiti pravnu zaštitu protiv njih.

Na kraju, dragi moji prijatelji, Vas sve skupa molim da ne nasjedate na te laži o meni, te Vas molim, ako pročitate nešto da me kontaktirate i pitate da li je to istina, a ja ću Vam se kao i svaki puta javiti.

PODIJELI