PODIJELI

U prvoj pripremnoj utakmici na zimskim pripremama u turskom Beleku, nogometaši zagrebačkog Dinama s 2:1 su pobijedili Partizani iz Tirane (Albanija) s 2:1 (1:1).

Albanska ekipa povela je u 13. minuti, Moro je izjednačio u 27. pogotkom iz kaznenog prostora, a u drugom je poluvremenu konačnih 2:1 postavio Petković iz blizine nakon ubačaja Kadziora s desne strane.

Trener Bjelica u ovaj je susret krenuo sa sljedećim sastavom: Na golu Livaković, bokovi Leovac i Moharrami, a stoperi Rrahmani i Perić.n Zadnji vezni mladi Gjira, a vezna linija Kadzior, Moro, Olmo i Menalo. Špica je od prve minute bio Petković. Kao što je i najavio, strateg Plavih u 60. je minuti izmijenio momčad. Na gol je došao Horkaš, stoperi su bili Theophile i Lešković, a na bokovima Matel i Musa. Dva zadnja vezna Dilaver i Franjić, a prema naprijed Ćuže, Gojak i Šitum. Špica je bio mladi Baturina.

Spomenimo to da je prije utakmice održana minuta šutnje kojom su igrači i stožer odali počast dugogodišnjem povjereniku Dinama i članu skupštine Mirku Ćoriću koji je preminuo u ponedjeljak.

U utorak je pred Dinamom nova pripremna utakmica. Protivnik je njemački klub Dynamo Dresden, a utakmicu će također prenositi Hrvatska nogometna televizija. Početak je zakazan za 10:30 sati po hrvatskom vremenu.

PODIJELI