PODIJELI

Javna rasprava o Prijedlogu VII. izmjena i dopuna Prostornog plana Zagrebačke županije traje do utorka, 19. veljače 2019. godine. Istovremeno će trajati i javna rasprava o Strateškoj studiji o utjecaju VII. izmjena i dopuna Prostornog plana Zagrebačke županije na okoliš.

Prijedlog VII. izmjena i dopuna Prostornog plana Zagrebačke županije izložit će se na javni uvid svakog radnog dana u periodu od 9 do 15 sati u sjedištu Zagrebačke županije (Ulica grada Vukovara 72/V) te sjedištima svakog grada i općine na području županije.

Prijedlog VII. Izmjena i dopuna Plana može pregledati i na stranicama Zavoda za prostorno uređenje Zagrebačke županije.

Tijekom trajanja javne rasprave održat će se i 4 javna izlaganja o Prijedlogu novog Prostornog plana i Strateškoj studiji o utjecaju na okoliš prema sljedećem rasporedu:

– srijeda, 23. siječnja 2019. godine u hotelu International (Miramarska 24, Zagreb) s početkom u 10 sati
– četvrtak, 24. siječnja 2019. godine u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica (Zagrebačka 37) s početkom u 10 sati
– petak, 25. siječnja 2019. godine u Velikoj vijećnici Grada Zaprešića (Trg žrtava fašizma 1) s početkom u 10 sati
– utorak, 29. siječnja 2019. godine u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad (Moslavačka 11) s početkom u 10 sati.

Zainteresirane osobe i sudionici javne rasprave svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Prijedlog VII. izmjena i dopuna Prostornog plana Zagrebačke županije mogu izjaviti usmeno na zapisnik za vrijeme javnih izlaganja ili dostaviti u pisanom obliku na adresu:

Zagrebačka županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb, s naznakom: „Javna rasprava o Prijedlogu VII. izmjena i dopuna Plana i o Strateškoj studiji“. Pismeno mišljenje, prijedlog i primjedbu je potrebno poslati u razdoblju trajanja javne rasprave i to zaključno do 19. veljače 2019. godine.