PODIJELI

Ured za javnu nabavu Grada Zagreba raspisao je natječaj za najam, odnosno leasing, 143 vozila. Vrijednost natječaja objavljenog u elektronskom oglasniku javne nabave iznosi 9 milijuna kuna bez PDV-a. Iz natječaja je vidljivo da se vozila u najam uzimaju na 730 dana, odnosno dvije godine. Rok za prijavu na nadmetanje je 1. ožujka 2019., piše Telegram.hr.

Osnovni zahtjevi za ponuditelje su tehnički ispravna vozila s klima uređajem, radio CD-om ili USB-om, s daljinskim zaključavanjem, ABS-om, servo upravljačem, zračnim jastucima i ostalom pripadajućom opremom, registrirano i osigurano te oprano i ne starije od sedam mjeseci od početka sukcesivne isporuke vozila.

TRAŽE SE RAZNE KATEGORIJE

Bandićeva uprava tako traži ove aute:

– 76 auta niže klase (auti u rangu Volkswagen Pola, Renault Clia, Opel Corse)

– 50 auta donje srednje klase (auti u rangu Volkswagen Golfa, Renault Megana, Opela Astre, Škode Octavie, Hyundai Elantre, Forda Focusa)

– 6 auta srednje klase (auti u rangu Ford Mondea, Opel Insignie, Peugeota 508)

– 5 auta na električni pogon (auti u rangu eSmarta, Nissan Leafa, VW eUP-a, Citroen C zeroa)

– 2 kombija s diesel motorom (od čega jedan minimalne snage motora od 110 kw, a drugi minimalne snage motora 92 kw – natječaj spominje kombije u rangu VW Multivana, Mercedesa V klase, odnosno Opela Vivara, Renault Trafica)

– 1 dostavno vozilo (vozila u rangu VW Caddya, Renault Kangooa, Fiata Dobloa, Citroena Berlinga)

– 1 auto srednje klase (vozila u rangu Audija A4, Mercedesa C klasa, BMW 3; snaga min. 110 kw)

– 1 luksuzni terenac – (u rangu VW Touarega; snaga min 160 kw)

– 1 limuzina (vozila u rangu Audija A6, Mercedesa E klase, ili BMW-a 5) – kriteriji za limuzinu su da je crna, da ima četiri vrata, diesel motor, automatski mjenjač, xenon svjetla, pogon na sve kotače te snagu od najmanje 160 kw)

PODIJELI