PODIJELI

Poništen je natječaj za izbor direktora Turističke zajednice jer nitko nije zadovoljio uvjete! Pa čak niti netko od savjetnika za turizam, čudi se zaprešićka oporba.

Nije pojašnjeno tko se javio i koje to uvjete nije zadovoljio.

Oporba je sigurna da Zaprešić ima sposobnih i nestranačkih ljudi koji bi sasvim lijepo znali raditi taj posao. Stoga pozivaju: pomozite gradonačelniku u muci sa nesposobnim kadrom i javite se na slijedeći natječaj u što većem broju! Biti će objavljen na stranicama Turističke zajednice i u Narodnim novinama.

Naime, radi se o jednoj od ljepših sinekura jer je ovaj gradić potpuno nebrendiran, a u neposrednoj je blizini metropole. Od Jelačićevih dvora do njegova Trga u središtu Zagreba svega je 18 kilometara. Unatoč tome i unatoč brojnim sjajnim ugostiteljima i vinarima, za Zaprešić se u Zagrebu ne zna. Velikom zaslugom “radu” turističke zajednice, ali i grada. Novi dvori Jelačićevi propadaju, a slučajni namjernik može napraviti koji krug po šumi i kući bez ikakvog suvenira i usto revoltiran odnosom prema kulturnom nasljeđu.

Možda baš zato izbor šefa zaprešićkog turizma nije nevažan posao stvoren za kakvog zaslužnog člana vladajućih i partnera.

PODIJELI