PODIJELI

Nakon uvodnih riječi predsjednika PO HDZ Gornja Dubrava Siniše Šukunde i PO HDZ Donja Dubrava Antuna Bačića, okupljenom mnoštvu na proslavi 29. obljetnice osnutka HDZ-a u Dubravi obratio se predsjednik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić koji je sam iz Dubrave istaknuvši kako su se gradski zastupnici HDZ-a zalagali za pokretanje ključnih gradskih projekata zajedno s ovom Vladom RH koja je, kao nijedna prije, uložila značajna financijska sredstva kako bi kvaliteta života građanki i građana Grada Zagreba bila što bolja.

U svome obraćanju, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je kako je dr. Franjo Tuđman 1990. godine bio upravo u Dubravi, u srcu HDZ-a Zagreba, kandidat za Sabor. Suočen s nizom strahovitih izazova, ustrajao je na svom putu vođen idejom hrvatske države, slobode, demokracije i boljitka našeg naroda.

“I ja vam s ovog mjesta poručujem – nećemo se pokolebati pred nasrtajima kojima smo svakodnevno izloženi! Jer sve što radimo, radimo s punom odgovornošću za naš narod i Lijepu Našu! Povećali smo minimalnu plaću u samo 2 godine duplo više nego SDP u cijelom mandatu! Za 6,5 mlrd. kn porezno smo rasteretili poduzetnike i građane – podigavši dohodak brojnim hrvatskim obiteljima! Investirali smo u zapošljavanje mladih 4,5 mlrd. kn! 500 dječjih vrtića gradimo ili obnavljamo! EU novcem gradimo Pelješki most i ostvarujemo san o spajanju hrvatskog juga s ostatkom RH! Za 100 dana pred nama su EU izbori – i na njima će hrvatski ljudi znati prepoznati one koji vode ozbiljnu politiku i one koji nude samo kaos i maglu! Siguran sam da ćemo dobrim programom i dokazanim kandidatima uspješno prenijeti našu poruku o jakoj Hrvatskoj u sigurnoj i razvijenoj Europi od koje imamo konkretne benefite! To je bila ideja vodilja i dr. Franje Tuđmana!”, rekao je Plenković.

PODIJELI