PODIJELI

U Westgateu ovaj vikend posjetitelje čekaju super popusti na poznatom Late Night Shoppingu, a za ljubitelje ukusne hrane tu su Špičekova kuhača i odlični specijaliteti koje će pripremati poznati kuhar Tomislav Špiček. A dok stariji shoppingiraju i kuhaju, najmlađi će uživati u ludom fašničkom vikendu i zabavi bez kraja!

Vikend u omiljenom centru shoppinga i zabave započinje izborom za najljepšu mamu Hrvatske u petak od 18 sati gdje će stručnu žiri odabrati onu najbolju.

Najbolji shopping odličnih komada u trgovinama poznatih brendova poput Manga, Terranove, Di Capria by Varteks, Lisce, najveće TEDi trgovine u Hrvatskoj te najvećeg Sancta Domenica Megastorea i mnogih drugih možeš obaviti u petak i subotu od 17 do 22 sata te u nedjelju od 17 do 21 sat na Late Night Shoppingu. A dok odrasli shoppingiraju, najmlađe očekuje luudi fašnički vikend i najbolje maske te luckasti likovi! U subotu od 17 sati najveći dječji fašnik dolazi u Westgate Shopping City, a izbor za najbolju masku održat će se na jedinstvenom indoor klizalištu gdje svatko besplatno može uklizati u zabavu. Ludi fašnički dani nastavljaju se i u nedjelju uz interaktivnu predstavu Fašnički šlamperaj, a besplatni ukusni fašnički ručak spremit će nam poznati kuhar Tomislav Špiček! Osim delicija poznatog kuhara i posjetitelji se mogu okušati u natjecanju Zakuhaj protivniku te osvojiti vrijednu nagradu.

A dok tražiš najbolje modne kombinacije po super popustima, svoje najmlađe prepusti nezaboravnoj avanturi u prvom hrvatskom dječjem kinu Kid’s World gdje ih čekaju nove projekcije!

PODIJELI