PODIJELI

Pokretni ured Zagrebačkog holdinga od ponedjeljka, 4. ožujka bit će na raspolaganju građanima kroz cijeli dan, od 8 do 20 sati, a radno vrijeme udvostručeno je zbog velikog interesa korisnika.

Građani u mobilnom centru mogu ugovoriti ili modificirati sve usluge iz portfelja Zagrebačkog holdinga, dobiti informacije, savjetovati se, podnijeti zahtjeve ili platiti račune bez dodatne naknade, stoji u priopćenju.

Sada već prepoznatljivo, specijalizirano vozilo Zagrebačkog holdinga radnim će danom obilaziti čak četiri naselja (od 8 do 20 sati), a subotom će i nadalje biti u zoni tržnica (od 8 do 13).

Ta usluga, uvedena prije gotovo dvije godine, ponajprije je bila namijenjena starijim i teže pokretnim sugrađanima kojima je vozilo u potpunosti prilagođeno, ali se u proteklom vremenu profilirala u praktičnu poslovnicu za sve kategorije korisnika, stoji u priopćenju Zagrebačkog holdinga.

Iz Holdinga podsjećaju kako prva tri tjedna u mjesecu Pokretni ured dolazi u sve gradske četvrti, mijenjajući naselja i lokacije prema unaprijed objavljenom rasporedu, dok je zadnji tjedan rezerviran za dolaske na adrese onih građana koji su individualni posjet prethodno ugovorili.

Raspored je dostupan uz svaki mjesečni račun, na internetskoj stranici www.holdingcentar.zgh.hr , a može se doznati i kroz Pozivni centar na broju 072 500 400.

Tijekom dosadašnjega rada Ured je posjetiteljima vrata otvorio više od 900 puta i prošao gotovo 12 tisuća kilometara. Prema potrebama korisnika, Zagrebački će holding usluge prilagođavati i nadalje.

PODIJELI