PODIJELI

Dinamo je objavio obavijest o ulaznicama za uzvrat osmine finala Europa lige, SL Benfica – GNK Dinamo, koji je na rasporedu u četvrtak, 14.3., u Lisabonu u 20 sati po lokalnom vremenu (21:00 po hrvatskom vremenu).

Zaprimanje zahtjeva za ulaznicu za spomenutu utakmicu bit će moguće u sljedećem terminu. Neće biti uvaženi zahtjevi nakon navedenog roka.

– od petka, 8.3. u 9:00 sati

– do nedjelje, 10.3., u 18:00 sati

PRIJAVE SE ZAPRIMAJU PUTEM APLIKACIJE:

http://voucheri.gnkdinamo.hr/

Cijena ulaznice za navijače Dinama za gostujući sektor iznosi 185 kuna.

GNK Dinamo povratno će na prijavu službeno odgovoriti samo onim navijačima kojima zahtjev nije odobren. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

KUPOVINA ULAZNICA

Navijači kojima je odobren zahtjev moći će ulaznicu za utakmicu kupiti na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, u sljedećem terminu:

– ponedjeljak, 11.3., od 11 do 19 sati

– utorak, 12.3., od 11 do 19 sati

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

VAŽNA NAPOMENA

U Lisabonu neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače, odnosno za navijače GNK Dinamo.

PODIJELI