PODIJELI

U povodu Svjetskog dana šuma članovi Vidre i Zelenog odreda podijelili su letke upozorenja zastupnicima Gradske skupštine.

U ime tih udruga Vesna Grgić i Nenad Ljubić bili su na razgovoru u Uredu pučkog pravobranitelja u Zagrebu, te u konstruktivnom razgovoru izmijenili informacije koje će nas usmjeriti ka bližoj i kvalitetnijoj suradnji u zajedničkoj borbi za opće dobro.

“Čini nas ponosnim saznanje da je naša kaznena prijava u kojoj ukazujemo na šumsku kriminalnu hobotnicu u postupku, da radimo dobro i da smo na pravom putu. Razumijevanje, pomoć i potpora koju smo dobili u Uredu daje nam dodatni vjetar u leđa da fokusirano u suradnji sa Uredom još žešće nastavimo putem otkrivanja i dokazivanja svih kriminalnih radnji i počinitelja uključenih u nemilosrdnu devastaciju, pljačku i rasprodaju naših šuma”, objavili su iz Zelenog odreda.

I, možda najvažnije, uvjerili su se da neke „institucije“, unatoč sveprisutnoj skepsi, promptno i savjesno odrađuju svoj posao. Među njima je svakako i Ured pučkog pravobranitelja u Zagrebu.

PODIJELI