PODIJELI

U Westgateu ovaj vikend od 22. do 24. ožujka posjetitelje čekaju super popusti na poznatom Late Night Shoppingu, a za ljubitelje ukusne hrane tu su Špičekova kuhača i odlični specijaliteti koje će pripremati poznati kuhar Tomislav Špiček. A dok stariji shoppingiraju i kuhaju, najmlađi će uživati u interaktivnoj predstavi i zabavnim notama mlade pjevačke zvijezde koja je zabljesnula na ovogodišnjoj Dori – Bete Sudar!

Najbolji shopping odličnih komada u trgovinama poznatih brendova poput Manga, Terranove, Di Capria by Varteks, New Yorkera, Massa, Lisce, Sportine, Yammamaja, najveće TEDi trgovine u Hrvatskoj te najvećeg Sancta Domenica Megastorea i mnogih drugih možeš obaviti u petak i subotu od 17 do 22 sata te u nedjelju od 17 do 21 sat na Late Night Shoppingu. A dok odrasli shoppingiraju, najmlađe očekuje luuda zabava i nezaboravno druženje. U subotu od 17 sati interaktivna predstava Cvjetno društvo i brojne zabavne igre klincima će pružiti dobrodošlicu proljeću, a od 18 će se svi dobro zabaviti uz vesele note pjevačice Bete Sudar, velikog iznenađenja ovogodišnje Dore. Zabava se nastavlja i u novootvorenom Germania Casinu uz odličnu gastro ponudu brojnih restorana.

Late Night Shopping nastavlja se i u nedjelju, a ukusni proljetni ručak spremit će nam poznati kuhar Tomislav Špiček! Osim delicija poznatog kuhara i posjetitelji se mogu okušati u natjecateljskom druženju Zakuhaj protivniku te osvojiti vrijednu nagradu.

A dok tražiš najbolje modne kombinacije po super popustima, svoje najmlađe prepusti nezaboravnim avanturama u najvećoj dječjoj igraonici i u prvom hrvatskom dječjem kinu Kid’s World gdje ih čekaju nove kino projekcije! U petak 22. 3. od 18:30 klince čeka pretpremijera najnovijeg kino hita „Moj dida je pao s Marsa“, a cijeli vikend mogu uživati u super crtićima. Westgate je omiljeni centar shoppinga i zabave za baš cijelu obitelj pa tako sve uzraste očekuje dobar provod u najvećem Rock’n’bowl bowling centru. Za autoljupce tu je Muzej automobila Ferdinand Budicki, a ne brini za prijevoz jer do Westgatea te vozi besplatni Westgate autobus. Vidimo se ovaj vikend na Late Night Shoppingu i super provodu u Westgate Shopping Cityju.

PODIJELI