PODIJELI

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi atletičarku iz AK Svetice Mateu Parlov, višestruku rekorderku i prvakinju Hrvatske.

Nakon sastanka Matea je istaknula da je nedavno u Sevilli na maratonu postigla drugi rezultat svih vremena u Hrvatskoj te time ispunila normu za Svjetsko prvenstvo koje će se održati na jesen u Dohi. Osim Svjetskog prvenstva cilj mi je sudjelovati i na Olimpijskim igrama u Tokyu 2020., rekla je Matea te dodala da će sredinom travnja sudjelovati i na beogradskom polumaratonu. Zahvaljujem gradonačelniku Bandiću i Gradu Zagrebu na potpori koju mi pružaju u realizaciji mojih sportskih ciljeva.

Naša Matea velika je sportašica koja ostvaruje odlične rezultate i na tome joj čestitamo, istaknuo je pročelnik Gradskog ureda za sport Milan Pavelić. Pobrinut ćemo se da joj osiguramo sve preduvjete kako bi nastavila ostvarivati odlične rezultate u svojoj karijeri. Rijetki su sportaši koji iz kratkih pruga prelaze u duge, to je veliki izazov i želimo joj puno uspjeha u daljnjim natjecanjima, rekao je pročelnik Pavelić.

PODIJELI