PODIJELI

Najveći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, obogatila je svoju razgranatu mrežu maloprodajnih salona ekskluzivnim salonom u Westgate Shopping Cityju. Na 2300 četvornih metara predstavljene su nove kolekcije namještaja za opremanje cijelog doma koje su dizajnirane i proizvedene u Primi.

Novu kolekciju Prima namještaja za 2019. odlikuju suvremeni dizajn, vrhunska kvaliteta bazirana na pažljivo odabranim prirodnim materijalima, funkcionalnost, modularnost te visoka estetika i trajnost. Posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja, a modularnost se primjenjuje i na linije regala, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe spavaćih soba. Moderne linije i vrhunski materijali odlikuju i novu kolekciju kuhinja koje su bojama i materijalima usklađene s novitetima iz blagovaonskog programa. No, osim namještaja za sve prostorije doma, Prima ekskluzivno u ovom salonu predstavlja novost u svojoj ponudi – potpuno novi asortiman dekoracija.

– Ovo je 57. salon u našoj mreži, no prvi u nizu naših salona, gdje ćemo vas, uz naše premium kolekcije namještaja, upoznati i s linijom dekoracija za dom – COCO maison. Uskoro će i ostali Prima saloni u ponudi imati ovaj visoko moderni i trendi dekorativni asortiman, koji kreira vrhunski tim nizozemskih dizajnera. Uvjereni smo da, zahvaljujući ovom partnerstvu, na tržištu nudimo jedinstvenu kombinaciju dva snažna brenda koja se međusobno savršeno nadopunjuju – poručio je povodom otvaranja novog salona, direktor i vlasnik Prima grupe, Renato Radić.

Suradnjom s poznatim nizozemskim proizvođačem koncept namještaja Habufa, Prima je postala ekskluzivni zastupnik COCO maisona za cijelu regiju. Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje – dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj. Prati najnovije trendove te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta koji će sada biti dostupni i u Primi.

-COCO maison je prisutan na više od 500 europskih prodajnih mjesta, od Islanda do Cipra, a presretni smo što su naši proizvodi sada prisutni i u Hrvatskoj. Ovaj salon je rezultat prijateljske suradnje naša dva brenda. Dekoracije COCO maison odlično se uklapaju u Primin svijet namještaja i uvjereni smo da će ova suradnja ubrzo postati prepoznatljiva na hrvatskom tržištu – prilikom svečanog otvorenja novog salona, rekao je direktor i vlasnik Habufe, Paul Van den Bosch.

Povodom otvaranja novog salona posjetitelje očekuju brojne pogodnosti. Od četvrtka 28.03. do nedjelje 14.04. iskoristite minimalnu uštedu od 30% na sav namještaj, posebne slavljeničke cijene i mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata, neovisno o iznosu kupovine. Ušteda od 15% očekuje kupce Coco maison asortimana, a sve kupce, u subotu 30. ožujka, Prima časti ručkom.

PODIJELI