PODIJELI

U organizaciji Sportskih novosti i Hrvatskog atletskog saveza, 13. travnja na zagrebačkom Bundeku, će se po 36. put održati Kros Sportskih novosti.

Gradonačelnik Bandić naglasio je kako Kros Sportskih novosti predstavlja najveće atletsko prvenstvo Hrvatske za osnovnoškolce, srednjoškolce i studente. Zagreb ide „uz bok“ europskim metropolama kad je u pitanju ulaganje u sport. Ponosan sam na sve one koji trče i dat ću im potporu dokle god sam na ovoj funkciji, ali i poslije.

Najavivši kako će uz 3.000 sudionika na Krosu biti prisutni i brojni veliki sportaši koji će pobjednicima dijeliti medalje, glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko istaknuo je kako mediji imaju obvezu poticati što veći broj ljudi, a pogotovo djecu na bavljenje sportom. Posebno zahvaljujem gradonačelniku Bandiću i Gradu Zagrebu koji toliko predano rade te potiču i pomažu sport, rekao je.

Najbolja hrvatska trkačica Matea Parlov zahvalila je uredniku Zorku i Sportskim novostima jer su jedni od malobrojnih medija koji podupiru trčanje, a samim time i atletiku.

PODIJELI