PODIJELI

Međunarodna kinematografska udruga (UNIC) proglasila je CineStar Cinemas najboljim kinoprikazivačem u Europi u 2019. godini, a nagradu će dodijeliti Hrvoju Krstuloviću, suosnivaču i članu uprave Blitz-CineStara na kongresu CineEurope u Barceloni ove godine u lipnju, priopćio je Hrvatski audiovizualni centar.

CineEurope, najdugovječniji i najuspješniji europski kongres za velike, regionalne i nezavisne filmske profesionalce, na kraju kongresa odaju priznanje kinoprikazivaču čija dostignuća, novi projekti, rast i predvodništvo u industriji postavljaju nove standarde i pomiču granice te dodjeljuju nagradu Internacional Exhibitor of the Year.

Ove godine održat će se između 17. i 20. lipnja u Centru Convencions Internacional Barcelona (CCIB).

Iz CineEurope istaknuli su da je Blitz-CineStar pravi primjer kompanije koja iznova podiže ljestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast, te da je “iznimno predan u pružanju najboljeg mogućeg kino doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju, čime su postali jedan od vodećih i najbrže rastućih kino lanaca u regiji i Europi.”

Hrvoje Krstulović, član uprave Blitz-CineStara, tom je prigodom izrazio je zadovoljstvo i ponos što je struka prepoznala njihov stalni napor i ulaganje, ali i znanje.

PODIJELI