PODIJELI

Kao što je već poznati, u omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj Westgate Shopping Cityju, od 12. do 14. travnja održava se najveći sajam za bebe, djecu i roditelje u regiji – 35. Dani beba, djece i trudnica. U prizemlju najvećeg shopping centra u Hrvatskoj, roditelji i oni koje će to tek postati, imat će priliku upoznati se s brojnim novitetima i bogatom ponudom za trudnice, bebe i djecu, dobiti korisne informacije i shoppingirati uz odlične sajamske popuste.

U Westgateu, najboljem mjestu shoppinga i zabave za cijelu obitelj, pored izložbenog prostora, posjetitelje očekuje i bogat zabavni program. Nastupi dječjih zborova, plesnih skupina, KUD-ova, sportskih klubova i animatora, igraonice, radionice i crtaonice te nagradne igre tek su dio atmosfere koja će vladati Westgateom tijekom Dana beba, djece i trudnica.

Sve mame će moći svoje bebice nahraniti ili presvući u posebnom kutku za prematanje kao i posjetiti najveću igraonica za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world i prvo hrvatsko dječje kino uz najbolje projekcije! Tu su i najveći Bowling centar Rock’n’bowl i Muzej automobila Ferdinand Budicki!

Posjetiteljima na raspolaganju stoje i otvoreni i zatvoreni parking dok je ulaz na sajam Dani beba, djece i trudnica u Westgateu besplatan!

PODIJELI